Big Picture Singapore
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Често задавани въпроси

Лятна академия по практична дерматология и естетична медицина

Лятна академия по практична дерматология и естетична медицинаСКЪПИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

Традиционната Лятна академия по практична дерматология и естетична медицина е в хода на своята подготовка. Катедрата по дерматология и алергология към Военномедицинска академия и хотел Шератон отново ще отворят врати за среща на високонаучните постижения в областта на науката и практическите умения в сферата на дерматологичната практика и естетичната медицина.

За мен е огромно удоволствие да се обърна към Вас от името на организационния комитет и да Ви поканя на новото издание - Лятна академия 2010, която ще се проведе от 2 до 6 юни.

В центъра на богатата научна програма са актуални теми от дерматологичната наука, представени от водещи български, европейки и световни специалисти, които правят чест на най-високите научни дерматологични форуми. Практическите курсове ще Ви предоставят уникална възможност да придобиете знания и умения в области от дерматологичната практика и естетична медицина. Обширна индустриална изложба, разположена в уютните зали на хотел Шератон ще Ви срещне с голям диапазон от фирми, представящи медикаменти, медицински продукти и апаратура.

За повече информация и регистрация може да посетите сайта на Лятната академия – www.summerdermatology.com

Тазгодишното издание на Лятната академия обогатява своята програма, като включва курс в областта на  пластичната хирургия в последния ден.

Очакваме Ви отново от 2 до 6 юни 2010 в София.

С уважение,
Доц. М. Кадурина
 

Научна среща в болница Токуда

Научна среща в болница ТокудаУважаеми колеги,

Отделението по дерматология и венерология в Токуда Болница има удоволствието да ви покани на научна среща, която ще се състои на 22-ри Април 2010 г. от 19.00 часа в аулата на МБАЛ „Токуда Болница София” АД при следния дневен ред:

1. Превенция на немеланомни кожни тумори при пациенти след органна трансплантация - д-р Росица Денчева
2. История на фотопротекцията – Чл.кор. проф. д-р Николай Цанков
3. Future aspects in dermatology – Prof. C. Orfanos

Модератор: Чл. кор. проф. д-р Николай Цанков, д.м.н.

Срещата ще се осъществи с любезното съдействие на Spirig Pharma

На 23-ти Април от 10.00 часа Проф. Орфанос ще проведе консултация на трудни диагностични и терапевтични случаи. Ако имате пациенти, които бихте искали да представите за консултация Ви молим да се свържете с организаторите най-късно до 19.04.10 на тел. 0884 933 330.
 

Интервю с д-р Илко Бакърджиев относно „Пролетни Варненски Дерматологични дни"


 

Интервю с д-р Илко Бакърджиев относно „Пролетни Варненски Дерматологични дниД-р Илко Бакърджиев, дм., специалист по кожни и венерически бoлести разкрива интересни подробности  около четвъртото издание на научно-практическата дерматовенерологична конференция във Варна.

* Интервюто е взето от г-н Бисер Николов.

повече информация »
 

Редовна петъчна научна среща

Редовна петъчна научна срещаУважаеми колеги,


На 26.03.2010 от 11.00 ч. в аудиторията на Клиниката по дерматология и венерология ще се проведе редовната Петъчна научна среща при следния дневен ред:

1. Д-р В. Брощилова – Lichen planus pemphigoides.

2. Д-р Б. Мирчевска – Herpes zoster.
    
3. Б. Петковска, фирма Shire – Morbus Fabry – мултисистемно заболяване с преобладаващи дерматологични симптоми. Коктейл.

 

ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР “ПРИЛОЖЕНИЕ НА БОТУЛИНОВ ТОКСИН ТИП-А В ЕСТЕТИЧНАТА ДЕРМАТОЛОГИЯ”

ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР “ПРИЛОЖЕНИЕ НА БОТУЛИНОВ ТОКСИН ТИП-А В ЕСТЕТИЧНАТА ДЕРМАТОЛОГИЯ”На 22 май 2010 в София ще се проведe семинар на тема “ПРИЛОЖЕНИЕ НА БОТУЛИНОВ ТОКСИН ТИП-А В ЕСТЕТИЧНАТА ДЕРМАТОЛОГИЯ”

Лектори:
Д-р Д. Етугов, ас.
Д-р Е. Бърдаров, ас.
Катедра дерматология и венерология МБАЛ Александровска

Пълна програма на семинара може да намерите pdf тук 115.59 Kb.

 
Резултати 289 - 297 от 344
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени