Big Picture Valencia 2015
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Често задавани въпроси

Световен ден на витилиго


Световен ден на витилигоНа 25-ти Юни за първи път в България ще се отбележи Световен ден на витилиго. Този ден ще бъде отбелязан в Стара Загора като Доц. Евгения Христакиева и д-р Виолина Тодева предоставят възможност да бъдат осъществени безплатни прегледи, осигуряване на информация за заболяването, насочване за провеждане на изследвания, стартиране на лечение и профилактика. Консултациите ще се осъществяват в Клиниката по Кожни и Венерически Заболявания в град Стара Загора на 25 юни 2012 от 8 до 16 ч. Дерматологични лаборатории Avene  ще предложат обучение за поставяне на коригиращ медицински грим Couvrance, като възможност за прикриване на несъвършенствата и оптимална фотозащита за профилактика. 
повече информация »
 

Лятна академия 2012 - нови срокове за регистрация

Лятна академия 2012 - нови срокове за регидтрацияУважаеми колеги,
 
Бихме искали да Ви информираме за удължаването на крайния срок за предварителна регистрация, за участие в научната програма и практическите курсове на четвъртото издание на Лятна Академия по Практична Дерматология и Естетична Медицина, което ще се проведе от 30.05.2012 до 02.06.2012 г. в хотел Шератон и Клиника по Дерматология към ВМА, София.

Новият срок за регистрация за участие е до 30.05.2012 година.

Вие можете да направите своята регистрация онлайн, на сайта на Лятната Академия: http://www.summerdermatology.com/bg/registration , както и на регистрационното бюро в хотел „Шератон”, което ще бъде отворено на 30.05.2012 от 16:00 часа.

повече информация »
 

Велинград - променена банкова сметка

Велинград - променена банкова сметкаУважаеми представители на фирми,

Съобщаваме за променена банкова сметка за превеждане на суми за участие в Конференцията на Пловдивския Клон на Дерматологичното Дружество, гр.Велинград 29.06.2012г.-01.07.2012г.

БАНКОВА СМЕТКА:

IBAN -  BG83 UNCR 7527 1056 6176 15
BIC - UNCR BGSF

                                    За контакти:  д-р Гаров, Касиер: GSM: 0888 770 260
                                    e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

 

Евромеланома 2012

tsankov2.jpgУважаеми колеги,

За седми пореден път Българското Дерматологично дружество под егидата на Европейската Академия по Дерматология и Венерология и Европейския парламент ще проведе кампанията Евромеланома 2012.
В кампанията, както винаги,  ще вземат участие на доброволен принцип всички желаещи дерматолози – от университетски клиники, болнични заведения, центрове за кожни и венерически заболявания и частни дерматологични практики. Прегледът е безплатен, което включва клинична оценка и поставяне на диагноза. Последващите диагностични и терапевтични процедури – биопсии, консервативно лечение, криотерапия, оперативно лечение или рентген-терапия се извършват срещу направления от НЗОК, заплащане по ценоразписа на болничните заведения или регламентираните такси на частно практикуващите лекари.
повече информация »
 

Научна среща в болница Токуда

Научна среща в болница Токуда

Уважаеми колеги,

Клиниката по дерматология и венерология на МБАЛ “Токуда Болница” и лаборатории Avene Ви канят на научна среща в навечерието на лекарския празник на 5 април 2012 от 18.30 часа.

Програмата на събитието можете да намерите ТУК .

След научната програма Ви каним на дискусия с чаша шампанско. 

повече информация »
 
Резултати 172 - 180 от 344
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени