Big Picture Paris
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Често задавани въпроси

19-та Национална конференция - регистрация

19-та Национална конференция - регистрацияУважаеми колеги,

Организаторите на 19-та Национална конференция по дерматология и венерология, която ще се проведе в Бургас на 11-13 октомври, ви уведомяват, че регистрационното бюро ще работи както следва:
 - 11-ти октомври (четвъртък) - от 15:00 до 18:00 ч. във фоайето на хотел България
 - 12-ти октомври (петък) - от 08:00 до 13:00 ч. в сградата на Бургаската опера

Фирмената изложба ще отвори на 12-ти октомври (петък) в 10:00 ч. след официалното откриване на конференцията.

Достъп до лекционната зала и изложбените пространства ще имат само регистрирани делегати и представители на фирми, които представят персоналния си конферентен бадж. За сигурността на участниците е ангажирана охранителна фирма, която няма да допуска външни хора отвъд регистрационното бюро. Призоваваме ви да не забравяте индивидуалните регистрационни баджове с имената си!

Представителите на фирмите, участници в конференцията, могат да получат регистрационните си баджове на място от регистрационното бюро или предварително при сглобяване на рекламните си щандове.
 

Симпозиум на Uriage на Националната конференция в Бургас - програма

Симпозиум на Uriage на Националната конференция в Бургас - програма
Уважаеми колеги,

Бихме искали да споделим с Вас удоволствието от възможността бъдем част от откриването на „19-та Конференция по дерматология и венерология” гр. Бургас.

В духа на вече утвърдената традиция, Лаборатории URIAGE Ви канят на сателитния си симпозиум в четвъртък, 11.10.2012 г., от 19 часа, зала”Aхело“ на хотел ”Приморец”. 
  
повече информация »
 

Ноемврийските дни със собствена интернет страница

Ноемврийските дни със собствена интернет страницаУважаеми колеги,

За първи път тази година ще можете да получавате информация за ежегодните Ноемврийски дерматологични дни от собствената интернет страница на конгреса на адрес www.dermadays.bg. В сайта ще откриете полезна информация относно изискванията за участие, начините на регистрация и настаняване, както и предварителна програма на събитието, което през 2012-та година ще се проведе в Бургас в рамките на 19-та Национална конференция по дерматология и венерология.

Уебсайтът е изграден с подкрепата на Prodermaclub.com.

 

ХV-та Научно – практическа конференция по дерматология - Трявна 2012

Редовна среща на Плевенския клон на БДД - Трявна
Уважаеми колеги,
Приемете любезната ни покана за участие в редовната годишна сбирка на Плевенския клон на Българското Дерматологично Дружество. Тя ще се състои на 23 – 25 Ноември 2012 г. в гр. Трявна, х-л “Калина Палас”, заедно с традиционната ни ХV-та Научно – практическа конференция по дерматология. 
Молим, в срок до 01. 11. 2012 г. да потвърдите Вашето участие на тел./факс – 064 88 66 22; GSM – 0884 876 109; 0876 875 691 – Даниела Захариева, e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

повече информация »
 
Резултати 163 - 171 от 344
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени