Big Picture Athens 2016
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Събития в България

Начало » Важни събития » Събития в България

Участие на фирмени представители в коктейла на Uriage

Събития в България
Участие на фирмени представители в коктейла на Uriage
На вниманието на фирмите, участници в изложбата на Националната конференция в Бургас- информация за участие на фирмени представители в коктейла на Uriage: 
 
Уважаеми колеги,

При желание да бъдете част от организирания коктейл на марката Uriage, който ще се състои на 11.10.2012 г. от 20,15 ч. в ресторант „Приморец“ на х-л „Приморец“ гр. Бургас, моля предварително да заявите Вашето участие!
Сумата на куверта е 45 лв., срещу която ще Ви бъде издаден съответния счетоводен документ.

За контакти:
Е-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Тел:  02 954 97 58

Поздрави,
Екипът на Uriage
 

Окончателна програма на 19-та Национална конференция в Бургас

Събития в България

Окончателна програма на 19-та Национална конференция в Бургас

Уважаеми колеги,

 

Представяме ви окончателната програма на 19-та Национална конференция по дерматология и венерология - Бургас, 11-13 октомври 2012 г.

pdf Програма на конференцията /304.63 Kb/

 

Покана от BIODERMA

Събития в България
Коктейл на Биодерма
повече информация »
 

19-та Национална конференция - регистрация

Събития в България
19-та Национална конференция - регистрацияУважаеми колеги,

Организаторите на 19-та Национална конференция по дерматология и венерология, която ще се проведе в Бургас на 11-13 октомври, ви уведомяват, че регистрационното бюро ще работи както следва:
 - 11-ти октомври (четвъртък) - от 15:00 до 18:00 ч. във фоайето на хотел България
 - 12-ти октомври (петък) - от 08:00 до 13:00 ч. в сградата на Бургаската опера

Фирмената изложба ще отвори на 12-ти октомври (петък) в 10:00 ч. след официалното откриване на конференцията.

Достъп до лекционната зала и изложбените пространства ще имат само регистрирани делегати и представители на фирми, които представят персоналния си конферентен бадж. За сигурността на участниците е ангажирана охранителна фирма, която няма да допуска външни хора отвъд регистрационното бюро. Призоваваме ви да не забравяте индивидуалните регистрационни баджове с имената си!

Представителите на фирмите, участници в конференцията, могат да получат регистрационните си баджове на място от регистрационното бюро или предварително при сглобяване на рекламните си щандове.
 

Симпозиум на Uriage на Националната конференция в Бургас - програма

Събития в България
Симпозиум на Uriage на Националната конференция в Бургас - програма
Уважаеми колеги,

Бихме искали да споделим с Вас удоволствието от възможността бъдем част от откриването на „19-та Конференция по дерматология и венерология” гр. Бургас.

В духа на вече утвърдената традиция, Лаборатории URIAGE Ви канят на сателитния си симпозиум в четвъртък, 11.10.2012 г., от 19 часа, зала”Aхело“ на хотел ”Приморец”. 
  
повече информация »
 

Ноемврийските дни със собствена интернет страница

Събития в България

Ноемврийските дни със собствена интернет страницаУважаеми колеги,

За първи път тази година ще можете да получавате информация за ежегодните Ноемврийски дерматологични дни от собствената интернет страница на конгреса на адрес www.dermadays.bg. В сайта ще откриете полезна информация относно изискванията за участие, начините на регистрация и настаняване, както и предварителна програма на събитието, което през 2012-та година ще се проведе в Бургас в рамките на 19-та Национална конференция по дерматология и венерология.

Уебсайтът е изграден с подкрепата на Prodermaclub.com.

 

ХV-та Научно – практическа конференция по дерматология - Трявна 2012

Събития в България
Редовна среща на Плевенския клон на БДД - Трявна
Уважаеми колеги,
Приемете любезната ни покана за участие в редовната годишна сбирка на Плевенския клон на Българското Дерматологично Дружество. Тя ще се състои на 23 – 25 Ноември 2012 г. в гр. Трявна, х-л “Калина Палас”, заедно с традиционната ни ХV-та Научно – практическа конференция по дерматология. 
Молим, в срок до 01. 11. 2012 г. да потвърдите Вашето участие на тел./факс – 064 88 66 22; GSM – 0884 876 109; 0876 875 691 – Даниела Захариева, e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

повече информация »
 

Конкурс за участие на CEEDVA school

Събития в България
banner.jpg
Уважаеми колеги,
 
Българското Дерматологично дружество обявява конкурс за 10 специализанти-млади лекари (до 35 год.) за участие в Лятното училище на CEEDVA (Central Eastern European Dermato-venreological Associaton).

Училището ще се проведе на 11 и 12 октомври 2012 в Бургас. Участниците ще имат шанса да слушат лекции на водещи специалисти, както и да създадат контакти с млади колеги от други страни от Централна и Източна Европа. 

На участниците се осигурява безплатна регистрация за Училището, безплатно настаняване в хотел за дните 11, 12 и 13 октомври 2012 и безплатно участие в коктейла, гала-вечерята и научната програма на Националната конференция по дерматология и венерология, провеждащата се в Бургас.

повече информация »
 

Национална конференция в Бургас - информация за фирмите

Събития в България

Национална конференция в Бургас - информация за фирмитеОрганизационният комитет на 19-та Национална конференция по дерматология и венерология, иска да покани фармацевтичните и козметични фирми да вземат участие в събитието, което ще се проведе в сградата на държавна опера Бургас от 11 до 13 октомври 2012 г. В рамките на конференцията ще се проведат традиционните "Ноемврийски дерматологични дни" с представяне на редки клинични случаи.

В прикачения файл можете да прочетете официално писмо от организационния комитет, което касае фирмената изложба и други рекламни възможности в рамките на конференцията.

doc letter_exhibition 37.50 Kb

 

Окончателна програма на регионалната конференция на пловдивското дружество

Събития в България

Окончателна програма на регионалната конференция на  пловдивското дружество ОКОНЧАТЕЛНА ПРОГРАМА

СЕДМА РЕГИОНАЛНА ДЕРМАТОЛОГИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ
29 юни - 1 юли  2012 г.,
гр. ВЕЛИНГРАД , ГРАНД-ХОТЕЛ ВЕЛИНГРАД




повече информация »
 

Краен срок за подаване на резюмета за Ноемврийските дни

Събития в България
Краен срок за подаване на резюмета за Ноемврийските дниУважаеми колеги,

Организационният комитет на ежегодните дерматологични дни “Проф. Асен Дурмишев”, които ще се проведат в рамките на 19-та Национална конференция по дерматология от 11 до 13 октомври 2012 г. в Бургас, ви уведомява, че крайният срок за предаване на резюметата за конгреса се удължава до 30-ти юли. Получени по-късно от тази дата резюмета няма да бъдат разглеждани от научния комитет. Изпращайте своите резюмета на This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
 
Всичко за конференцията може да откриете на www.dermadays.bg.
 

Световен ден на витилиго

Събития в България

Световен ден на витилигоНа 25-ти Юни за първи път в България ще се отбележи Световен ден на витилиго. Този ден ще бъде отбелязан в Стара Загора като Доц. Евгения Христакиева и д-р Виолина Тодева предоставят възможност да бъдат осъществени безплатни прегледи, осигуряване на информация за заболяването, насочване за провеждане на изследвания, стартиране на лечение и профилактика. Консултациите ще се осъществяват в Клиниката по Кожни и Венерически Заболявания в град Стара Загора на 25 юни 2012 от 8 до 16 ч. Дерматологични лаборатории Avene  ще предложат обучение за поставяне на коригиращ медицински грим Couvrance, като възможност за прикриване на несъвършенствата и оптимална фотозащита за профилактика. 
повече информация »
 

Лятна академия 2012 - нови срокове за регистрация

Събития в България
Лятна академия 2012 - нови срокове за регидтрацияУважаеми колеги,
 
Бихме искали да Ви информираме за удължаването на крайния срок за предварителна регистрация, за участие в научната програма и практическите курсове на четвъртото издание на Лятна Академия по Практична Дерматология и Естетична Медицина, което ще се проведе от 30.05.2012 до 02.06.2012 г. в хотел Шератон и Клиника по Дерматология към ВМА, София.

Новият срок за регистрация за участие е до 30.05.2012 година.

Вие можете да направите своята регистрация онлайн, на сайта на Лятната Академия: http://www.summerdermatology.com/bg/registration , както и на регистрационното бюро в хотел „Шератон”, което ще бъде отворено на 30.05.2012 от 16:00 часа.

повече информация »
 

Велинград - променена банкова сметка

Събития в България

Велинград - променена банкова сметкаУважаеми представители на фирми,

Съобщаваме за променена банкова сметка за превеждане на суми за участие в Конференцията на Пловдивския Клон на Дерматологичното Дружество, гр.Велинград 29.06.2012г.-01.07.2012г.

БАНКОВА СМЕТКА:

IBAN -  BG83 UNCR 7527 1056 6176 15
BIC - UNCR BGSF

                                    За контакти:  д-р Гаров, Касиер: GSM: 0888 770 260
                                    e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

 

Евромеланома 2012

Събития в България
tsankov2.jpgУважаеми колеги,

За седми пореден път Българското Дерматологично дружество под егидата на Европейската Академия по Дерматология и Венерология и Европейския парламент ще проведе кампанията Евромеланома 2012.
В кампанията, както винаги,  ще вземат участие на доброволен принцип всички желаещи дерматолози – от университетски клиники, болнични заведения, центрове за кожни и венерически заболявания и частни дерматологични практики. Прегледът е безплатен, което включва клинична оценка и поставяне на диагноза. Последващите диагностични и терапевтични процедури – биопсии, консервативно лечение, криотерапия, оперативно лечение или рентген-терапия се извършват срещу направления от НЗОК, заплащане по ценоразписа на болничните заведения или регламентираните такси на частно практикуващите лекари.
повече информация »
 

Научна среща в болница Токуда

Събития в България
Научна среща в болница Токуда

Уважаеми колеги,

Клиниката по дерматология и венерология на МБАЛ “Токуда Болница” и лаборатории Avene Ви канят на научна среща в навечерието на лекарския празник на 5 април 2012 от 18.30 часа.

Програмата на събитието можете да намерите ТУК .

След научната програма Ви каним на дискусия с чаша шампанско. 

повече информация »
 

Предварителна програма на VII Регионална дерматологична конференция - Велинград

Събития в България

VII РЕГИОНАЛНА ДЕРМАТОЛОГИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ 29 юни - 01 юли 2012 год., Гранд-хотел Велинград,

Уважаеми колеги,

Имам удоволствието да Ви поканя да участвате в поредната VII-та Регионална дерматологична конференция, организирана от Българското дерматологично дружество – клон Пловдив и сдружение "Дерматология и венерология", която ще се състои от 29 юни до 1 юли 2012 г. в гр. Велинград.

Конференцията има за цел да представи на Вашето внимание последните новости в дерматологичната диагностика и терапия. Ще бъдат организирани тематични заседания, включващи лекции от водещи дерматолози и фирмени презентации. На изложбените щандове известни фармацевтични и козметични фирми ще имат възможност да Ви представят своите най-нови продукти.

Убедена съм, че създадената по време на конференцията ползотворна научна и приятна колегиална атмосфера ще обогати участниците с разнообразни впечатления от красивия Велинград и неговите забележителни околности.
Очакваме Ви във Велинград!

Доц. д-р Румяна Янкова, дм
Председател на Организационния Комитет

повече информация »
 

19-та Национална конференция по дерматология - Бургас 2012

Събития в България
19-та Национална конференция по дерматология - Бургас 2012

Уважаеми колеги,

Организационният комитет на 19-тата Национална конференция по дерматология и венерология, 11-13 октомври, 2012 в Бургас, има удоволствието да Ви съобщи, че започва приемът на резюмета на редки клинични случаи за 21-вите Ноемврийски дерматологични дни, които ще се проведът в рамките на конференцията.

САМО резюмета, следващи указанията по-долу и изпратени по електронна поща на адрес This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it , ще бъдат разгледани от научния комитет.

- Резюметата трябва да бъдат написани на български език.
- Шрифт: Times New Roman, размер 12.
- Резюмето да бъде до 300 думи, заедно със заглавието и име(на) на автор(и).
- Името на представящия автор да бъде подчертано.
- Да бъдат посочени до 5 ключови думи, във връзка с представения случай.
- Крайният срок за подаване на резюмета е 15 юни 2012 година.

 

Климатолечение на псориазис в СБР Тузлата

Събития в България
Климатолечение на псориазис в СБР Тузлата
Уважаеми колеги, 

Фондация „Псориазис“ и СБР Тузлата имат удоволствието да Ви съобщят, че тази година болницата отново отваря врати за желаещите да провеждат климатолечение на псориазис. СБР Тузлата има подписан договор с НОИ и всички пациенти с платени социални осигуровки ще могат да се лекуват на преференциални цени от 150 лв. за 10 дневен престой с включени нощувки, храна и лечебни процедури в реновираните стаи на лечебното заведение. Местата са ограничени.

От тази година псориатичният артрит е включен в списъка на заболяванията, които могат да се лекуват по пътека № 244 - Лечение и рехабилитация на болестите на опорно-двигателния апарат. Клиничната пътека е 7 дневна и позволява лечение на пациенти с псориатичен артрит и платени задравни осигуровки в болничните стаи на лечебното заведение.

За информация и резервации: 
Ивелина Йорданова
e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it  
GSM: 0882 528320
тел: 0579 7 23 48 
www.sbrtuzlata.com

повече информация »
 

Пролетни варненски дерматологични дни

Събития в България

Пролетни варненски дерматологични дни Уважаеми колеги,

В очакване на пролетта подготвяме VI–то издание на Националната научно-практическа конференция “Пролетни Варненски Дерматологични дни”.
В условията на продължаващата икономическа криза всички ние преживяваме нелеки моменти.
На всички ни е известно, че липсата на стратегия за развитието на нашата специалност доведе и до закриване на кожно-венерологичните диспансери!
Вярвам, че с упорита работа, колегиалност и ясна стратегия можем да преодолеем и кризата в българската дерматология.
За пет години Пролетните Варненски дерматологични дни се превърна във важна научна среда, която е изключително полезна за всички български дерматолози и специалисти. Това е национална конференция, която дава възможност на всички колеги да участват активно в развитието на дерматологията, венерологията и естетичната медицина в България.

Обръщам се към вас, колеги и приятели от цялата страна, за да ви поканя за участие в Пролетните Варненски Дерматологични дни в хотелски комплекс „Мелиа Гранд Ермитаж”, к.к. „Златни пясъци” от 19 до 22 април 2012 г.
Желая ви много здраве, оптимизъм и професионални успехи в настъпващата пролет!

Доц. д-р Г. Пехливанов, дм
Председател на Организационния  комитет

 
Резултати 161 - 180 от 344
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени